Piileskelijät

Syötteen rinteillä piileksii kummallisia olentoja ja torsoja. Onpa taiteilijakin päässyt piilokuvaan. Valokuvausharrastukseni vei minut läheiselle Iso-Syötteelle, Suomen eteläisimmälle tunturille, kuvaamaan tykkylumipuita kovana tykkytalvena 2006. Aloin nähdä lumisissa puissa erilaisia hahmoja, jotka vaativat tulevan kuvayuksi myös maalaamalla. Sen jälkeen olen käynyt Syötteellä valokuvaamassa ja maalaamassa myös muina vuodenaikoina.

Uhka

Suomi-neito flirttailee länteen, sitä ei idän ”tursas” hyvällä katsele…

Titaanit

Äidit lasten riitoihin sekaantuneena vaiko idän ja lännen voimien mittelö: EU myötäilee välimiehenä ja piskuinen Suomikin yrittää jonakin olla?

Muukalaiset

Taannoin koettiin Aasialaisten turistien ryntäys Lappiin. Samaan aikaan maahamme tuli ennätysmäärä turvapaikanhakijoina.

Kastor ja Pollux

Antiikin tarina kaksosista herää henkiin, kuolevainen ja kuolematon löytävät toisensa jälleen. Lisää tykkytauluista.

The Land of the thousands of bottles

Suomi tunnetaan tuhansista järvistään ja puhtaista pohjavesivaroistaan. Vesijohtovesi on hyvää ja lähes ilmaista. Ulkomailta tuotu pullovesi saattaa maksaa 10 000 kertaa enemmän. Pullotettu vesi sisältää jopa sata kertaa enemmän mikrobeja kuin ”tuore” hanavesi. Noin 40 prosenttia pullovedestä on hanavettä, johon on lisätty mineraaleja. Maksamme vedestä ylihintaa ja pakkauksesta täysin turhaan. On järjetöntä pakata hanasta juoksevaa […]

Kukkuluuruu

Huumoria on monenlaista. Tällaisia lapsellisia abstraktioita olen luonnostellut, mutta valmiiksi maalaukseksi niistä vain harva tulee. On kai ollut vielä jotain muka vakavampaa asiaa.